Logo

 

Poštovani korisnici,

 

Sajt www.Novi-Automobili.com  (u daljem tekstu „N-A“) pridržava se određenih pravila u odnosu prema zaštiti podataka svojih posetilaca i korisnika uopšte. Istovremeno, od svojih posetilaca očekujemo da se u korišćenju  N-A pridržavaju određenih pravila.

 

Slede odredbe naše polise privatnosti i uslovi korišćenja.

 

Naše usluge

 

N-A  pružaju svojim korisnicima sve svoje usluge u dobroj nameri.

 

Svi posetioci, korisnici, imaju pravo da besplatno koriste N-A , ukoliko ne krše uslove korišćenja.

 

N-A  se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem - sve naše usluge koristite na sopstvenu odgovornost.

 

Ni jedan deo N-A ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, kao ni u promovisanju istih. Zabranjeno je širenje bilo kakve vrste diskriminacije i ostalih zakonom zabranjenih radnji.

 

N-A  osmišljeni su i napravljeni u skladu sa potrebama korisnika, da dobiju korisne informacije, da objave prodaju i kupovinu vozila i slično. Kao takvi  N-A, ne snose odgovornost za eventualno unete netačne podatke ili bilo koji vid zloupotrebe od strane korisnika.

 

Sav materijal unet od strane korisnika podleže izmenama, i može biti izmenjen i uklonjen od strane administratora N-A bez prethodne najave, ukoliko procenimo da krši pravila ili na bilo koji drugi način nije prikladan za korisnike našeg sajta.

 

N-A  ne snosi odgovornost za eventualnu povredu autorskog prava u pogledu materijala koji korisnici ostavljaju na sajtu.

 

Ukoliko se utvrdi da korisnik krši pravila N-A , može mu se trajno onemogućiti pristup sajtovima.

 

Uslovi objavljivanja oglasa

 

Podaci oglašivača i oglasne poruke uopšte, moraju biti tačne i istinite.

 

Postavljene slike moraju biti odgovarajućeg kvaliteta (minimum veličine 800x600 pixela, 150 KB) i primerenog sadržaja, kako ne bi bile izbrisane sa našeg sistema.

 

N-A  ne odgovara za tačnost i istinitost unetih oglasa. Za unesene podatke odgovoran je isključivo oglašivač.

 

Ostali sajtovi

 

N-A, nisu odgovorni za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa N-A.

 

Na N-A možete objaviti i video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com, pa u tom slučaju ne snosimo odgovornost za sadržaj takvih podataka.

 

Autorska prava

Zabranjeno je korišćenje materijala sa N-A bez prethodne saglasnosti vlasnika.

 

N-A  polažu autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, baze podataka, programerski kod, logotip i slično). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

 

Takođe, ukoliko smatrate da su N-A povredili Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas o tome obavestite (posetite kontakt stranicu i popunite formular), kako bismo razmotrili i ispravili eventualne greške i uklonili eventualno sporni sadržaj.

 

Privatnost korisnika i bezbednost korišćenja

 

N-A  neće na svojim stranicama javno objavljivati e-mail adrese svojih korisnika bez saglasnosti.

 

N-A  neće ustupati e-mail adrese korisnika trećim licima, ni pod kojim uslovima.

 

Sve lične informacije koje posetioci proslede našim sajtovima, smatraju se strogo poverljivim i kao takve N-A će se uvek truditi da ih zaštiti i onemogući zloupotrebu.

 

N-A, kao jedan od saradnika google-a, pridržava se uslova navedenih na ovoj strani: http://www.google.com/privacypolicy.html   (posetite link za dalje informacije)

 

Ukoliko su Vam prethodne odredbe iz bilo kog razloga neprihvatljive, molimo Vas da ne koristite N-A.

 

Korišćenjem bilo kog dela N-A, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Hvala.

 

N-A  zadržavaju pravo da, bez najave, promene ili modifikuju uslove korišćenja.

Važeća verzija nalaziće se na Novi-Automobili.com